Ervaringen

-Wat mensen van ons vinden-

Toen ik bij Re-Active Waregem aanklopte, had ik last van een aanslepend rugprobleem. Tijdens een uitgebreid intakegesprek werd mijn probleem, alsook mijn lichaamsbouw en trainingsschema’s besproken. Ik kreeg specifieke oefeningen en een plan van aanpak mee. Ik werd consequent opgevolgd en bijgestuurd op basis van de vooruitgang die ik maakte.
Bedankt!

Floris Waldack, Oudenaarde, Wielrenner (competitief niveau)

Na een blessure tijdens de match heeft Ziggy uitstekende eerste zorgen toegediend. Zijn diagnose was correct, zelfs zonder dat hij foto’s had gezien. Erna zijn we begonnen aan een revalidatieprogramma waar de focus lag op stabiliteit. Binnen de korstte keren kon ik terug steunen op mijn voet en was ik een stuk mobieler. Ziggy pusht je om de spieren te versterken zonder dat je de spieren forceert. Ik ben  dan ook heel blij met de progressie die we gemaakt hebben.

V. Vandeputte, Rugbyclub Waereghem

Bij Re-Active doen ze niet aan bandwerk. Ze beschikken over een uitgebreide expertise en pakken elke vraag op een persoonlijke, professionele en warme manier aan.

Anne De Ridder, Rugpijn

Reeds een 7-tal maanden had ik klachten van stijve en pijnlijke nek- en schouderspieren. In overleg met Ziggy werd gekozen voor manuele therapie en dry-needling. Na drie behandelingen was ik al klachtenvrij. Professionele vriendelijke begeleiding!

W. Goedertier, Nekpijn