Betalingsvoorwaarden groepslessen

Schrijft je je in voor een lessenreeks, dan betaal je €130.

Kan je niet alle lessen volgen, dan is het ook mogelijk per les te betalen. In dat geval betaal je €12/les. Je kan de dag zelf verwittigen dat je wenst aan te sluiten.

Er dient op gewezen te worden dat, als je per les betaalt en dan na een aantal keer toch beslist de volledige lessenreeks te volgen, de voorafgaande reeds betaalde lessen niet meer in rekening worden gebracht.
In dit geval betaal je het aantal overgebleven lessen x €12.

Als je je inschreef voor een lessenreeks en een les niet kan volgen, dan kan op een andere dag (binnen dezelfde reeks) ingehaald worden.

Eenmaal je de lessenreeks betaald hebt, is er geen terugbetaling mogelijk, zelfs indien je slechts één les hebt kunnen volgen.
Kan je door één of andere reden de rest van de reeks niet meer volgen, dan kan je de resterende beurten wel doorgeven aan een vriend of familielid om in jouw plaats de reeks verder te volgen (enkel binnen de betaalde lessenreeks).

Het betaalde bedrag van een lessenreeks kan niet overgedragen worden naar een volgende, toekomstige cursus of reeks. Stel, je hebt betaald voor de reeks van januari-april. Je kan door omstandigheden, ongeacht de reden, deze reeks niet verder volgen, dan kan het reeds betaalde lessengeld niet gebruikt worden ter betaling van de lessenreeks van april-juni.

Betalingsgegevens
Rekeningnummer: BE33 1030 7732 6246

Scroll naar boven

proefles

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op