Jong, gedreven team

Wie is Re-Active?

Bij Re-Active tref je een team van jonge, gedreven therapeuten die zich dagelijks met passie inzetten om samen met jou jouw doelen te verwezenlijken.

Persoonlijke begeleiding vanuit recente wetenschappelijke inzichten is waar ons team garant voor staat.

Team 1

Lies Victor

Ik studeerde in 2013 af als Master in de Sportkinesitherapie en specialiseerde me daarna verder binnen de manuele therapie.
Naast ‘hands-on’ behandeling van jouw klachten, hou ik er ook van om mensen plezier te laten beleven aan bewegen. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of je wil vooral pijnvrij kunnen bewegen, ik begeleid je graag bij het bereiken van je persoonlijke doelen.

Ik heb ook een bijzondere interesse in het behandelen van bekkenbodemklachten, begeleiding voor en na de zwangerschap en begeleiding bij menopauzale klachten. De tweejarige interuniversitaire opleiding ‘Pelvische re-educatie en perinatale kinesitherapie’ en verscheidene cursussen in dit vakgebied hebben mijn expertise hierin nog vergroot.
Bij mij kan je, naast algemene kiné en revalidatie, terecht met nek-en rugklachten (manuele therapie alsook rug- en nekschool), cervicogene hoofdpijn, sportblessures, pre-en postnatale kiné, bekken- en rugklachten tijdens en na de zwangerschap, bekkenbodemklachten en urinaire problematiek, reconditionering bij obesitas en na gastric bypass, oncologische revalidatie en ademhalingskiné bij baby’s en jonge kindjes.

In mijn vrije tijd vind je mij terug bij mijn gezin met twee jonge kindjes, de klimzaal, de crossfit of in de bergen.

Ziggy Mortier

In 2014 studeerde ik af als Master in de Revalidatiewetenschappen en sportkinesitherapie. Het jaar daarop volgde ik de postgraduaat opleiding Manuele Therapie aan de Universiteit Gent.

Naast mijn werk in de praktijk ben ik docent aan het postgraduaat Manuele Therapie aan de Universiteit Gent, gastdocent aan de de interuniversitaire opleiding Huisartsgeneeskunde en hoofdkine van ION BASKET Waregem.

Hierdoor kan ik mijn drie passies combineren: mensen helpen om hun doelen te bereiken, wetenschappelijk onderzoek en beweging.

Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van kaak- en aangezichtspijn, nek-, rug- en bekkenproblematiek. Oorsuizen en duizeligheid zijn klachten die ik veelvuldig behandel.

Ook help ik je graag in de revalidatie van complexe sportblessures en het managen van trainingsbelasting. Vanuit mijn ervaring als hoofd kine bij ION Basket Waregem begeleid ik ook sporters in return-to-practice, return-to-play en stel ik off-season programma’s op.

In mijn vrije tijd kan je mij terugvinden in de klimzaal, op een rotswand hoog in de bergen of aan de zijlijn van een basketbalveld.

Continue bijscholing, actief luisteren, actieve revalidatie en manuele therapie zijn de hoekstenen van mijn therapeutisch handelen.

Renild Coorevits

Ik ben afgestudeerd als sportkinesitherapeut in de opleiding Master in de kinesitherapie, waarna ik me specialiseerde in manuele therapie en dry needling. Naast de algemene kinesitherapie, gaat mijn interesse uit naar sportrevalidatie, rug- en bekkenproblematiek en samenwerken met jongeren in het proces van revalidatie.

Ik ben zeer leergierig en ontvang iedereen met een brede glimlach.

Sinds de zomer van 2023 ben ik ook actief als kinesitherapeut bij Basket Belgium, hier kan ik mijn passie verder uitbouwen om samen te werken met jonge, getalenteerde basketmeisjes.

Lisa Dhondt

In 2023 studeerde ik af als sportkinesitherapeut aan de Universiteit Gent. Mijn interesses liggen bij sportrevalidatie, postoperatieve revalidatie en algemene kinesitherapie. Ik ben gepassioneerd door alles wat met beweging en sport te maken heeft. Hieruit is ook mijn interesse ontstaan in de manier waarop het menselijke lichaam beweegt en de daarbij horende begeleiding en preventie van blessures, zowel bij jong als oud, sporters en niet-sporters.

Ik ben gedreven en leergierig. Ik vind het belangrijk om mijn kennis verder uit te bouwen door het volgen van verschillende bijscholingen in diverse topics van de revalidatie.

Momenteel volg ik de postgraduaatsopleiding Manuele Therapie aan de UGent.

Scroll naar boven

proefles

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op