Team

-Onze gespecialiseerde therapeuten-

Een team van hoogopgeleide kinesitherapeuten/manueel therapeuten staat voor u klaar. Zo kan u erop vertrouwen dat u steeds met uw specifieke klacht door een hiervoor opgeleide therapeut behandeld zal worden. Uw klacht, uw functioneren en uw doelstellingen staan centraal tijdens de revalidatie.

Ziggy Mortier

Na mijn opleiding Master in de kinesitherapie met de afstudeerrichting sport, specialiseerde ik me verder binnen de manuele therapie. Naast mijn werk in de praktijk ben ik ook docent aan de Universiteit Gent en hoofdkiné van ION Basket Waregem. Naast de algemene kinesitherapie gaat mijn interesse uit naar de behandeling van kaak-, nek-, rug- en bekkenproblematiek en de behandeling van complexe sportblessures. Ik heb voor deze job gekozen omdat ik graag met mensen werk en gepassioneerd ben door bewegen.

Opleiding Ziggy:

Master Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, afstudeerrichting sportkinesitherapie (Universiteit Gent)

Erkend manueel therapeut (IFOMT)

Dry Needling (Gent)

Docent Opleiding Kinesitherapie en Postgraduaat Manuele Therapie (UGent)

Hoofdkiné ION Basket Waregem

Favoriete quote: 

“If you have a body you are an athlete.”

Lies Victor

Ik studeerde af als Master in de Sportkinesitherapie en specialiseerde me daarna verder binnen de manuele therapie.
Omdat ik ervan hou om mensen met of zonder sportervaring te begeleiden en eigen doelen te helpen bereiken, specialiseerde ik me ook in sportcoaching. Ik begeleid ook mensen met rug- en nekklachten met oefeningen op maat.
Ik heb een grote interesse in bekkenbodemklachten en de begeleiding voor en na de zwangerschap. Hiervoor volgde ik de tweejarige interuniversitaire opleiding ‘Pelvische re-educatie en perinatale kinesitherapie’.

Bij mij kunt u, naast algemene kiné en revalidatie, terecht met nek-en rugklachten (manuele therapie alsook rug- en nekschool), sportblessures, pre-en postnatale kiné, bekken- en rugklachten tijdens en na de zwangerschap, bekkenbodemklachten en urinaire problematiek, reconditionering bij obesitas en na gastric bypass, oncologische revalidatie en ademhalingskiné bij baby’s en jonge kindjes.

Opleiding Lies:

Master Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, afstudeerrichting sportkinesitherapie (Universiteit Gent), 2013

Erkend manueel therapeut (IFOMT), 2014

Certified Personal Trainer (NASM en ERAPS), 2017

Kiné-Coach Pré-diabetes Type 2 en Obesitas bij volwassenen en adolescenten (2018)

Pelvische reëducatie en Perinatale kinesitherapie (interuniversitaire opleiding 2019-2021)

Oncologische revalidatie (verscheidene opleidingen)

Respiratoire kiné bij niet-coöperatieven (2021, Respikiné)

Favoriete quote

“Move to improve.”

Renild Coorevits

Ik ben afgestudeerd als sportkinesitherapeut in de opleiding Master in de kinesitherapie. Ik ben zeer leergierig en ontvang iedereen met een brede glimlach.

Mijn interesse gaat uit naar sportrevalidatie, algemene revalidatie en begeleiding van jongeren in hun proces naar meer bewegen.

Opleiding Renild

Master Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, afstudeerrichting sportkinesitherapie (UGent), 2020

Erkend manueel therapeut (IFOMT), 2022

Kinesitherapeut ION basket Waregem

Jeannine Quaghebeur

In de praktijk beoefen ik al bijna 40 jaar kinesitherapie en Medische Pedicure. Ik ben een ervaren therapeut die zich na heel wat bijscholingen en tevreden patiënten nog steeds met evenveel enthousiasme  voor mijn patiënten inzet.

Bij mij kunt terecht voor  medische pedicure, algemene kinesitherapie en  ademhalingskinesitherapie bij chronische bronchitis (autogene drainage).

Opleiding Jeannine:

Medische Pedicure

Algemene Kinesitherapie

Respiratoire kinesitherapie bij kinderen en baby’s